12 Mart 2012 Pazartesi

2012-DUS İlkbahar dönemi başvuru kılavuzu ve bilgileri İNDİR tek link rapidsiz


2012-DUS İlkbahar dönemi başvuru kılavuzu ve bilgileri İNDİR; Sınavlara başvurular, 12-21 Mart 2012 tarihleri arasında olacaktır. Başvurular elektronik ortamda yapılacaktır. Son iki yıl içinde ÖSYM tarafından yapılan herhangi bir sınava Başvuru Merkeziaracılığıyla başvurmuş olan adaylar başvurularını isterlerse bireysel olarakinternet aracılığıyla, isterlerse bir Başvuru merkezi aracılığıyla yapabileceklerdir.
Diğer adaylar başvurularını başvurumerkezleri aracılığıyla yapacaklardır. Başvuruda 3,00 TL olan Başvuru HizmetiÜcreti de adaylar tarafından ödenecektir. Başvuru merkezleri ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internetadresinden duyurulacaktır. Sınav ücreti başvuru işleminden önce ilgili bankaya yatırılmalıdır.
Bu sınavlara başvurma, sınavların uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2012-TUS İlkbahar Dönemi Kılavuzu ile 2012-DUS İlkbahar Dönemi Kılavuzunda yer alacaktır. Adaylar, Kılavuzlar ile Aday Başvuru Formuna başvuru süresi içindeÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internetadresinden ulaşabilirler. Kılavuz dağıtımı ve satışı yapılmayacaktır. Sınavlar ile ilgili ayrıntılı bilgi ilgili sınav kılavuzunda verilmektedir. Sınavlara başvuracak adayların ilgili kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.
Adaylara duyurulur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Bu Yazı Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazınız