26 Mayıs 2012 Cumartesi

Cumhuriyet Üniversitesi yaz okulunda açılan dersler


Kendi okulumda yaz okulu açılıyor aslında yaz okuluna karşıyım bence bütünleme sınavı olması lazım ama ne yazıkki bende bu sene yaz okuluna kalacağım gibi gözüküyor..


Cumhuriyet üniversitesi yaz okulu adı altında bir sayfa var ve o sayfa şu an kullanıma açılmış durumda

2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Programları
  • Yaz Okulundan ders almak isteyen öğrenciler, ders açılan ilgili birime başvuracaklardır.
  • Yaz Okulu dersi açılmayan Fakülte/MYO'lardaki öğrencilerimiz, yaz okulu açılan birimlerden ders alabilirler. Başvurular önce kendi birimlerine yapılacaktır. Daha sonra birimleri aracılığıyla ders açılan birimlere başvurulacaktır.
Yaz Okulu Akademik Takvimi
Ön Kayıt: 04-08 Haziran 2012
Kesin Kayıt: 11-15 Haziran 2012
Ders Dönemi: 18 Haziran - 03 Ağustos 2012
Final Sınavları: 06-10 Ağustos 2012
İlçelerdeki Meslek Yüksekokullarında yaz okulu açılmayıp,
İlçelerin; Teknik programlarındaki dersleri için Sivas Meslek Yüksekokulu' ndan, Sosyal programlarındaki dersler için Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu' ndan ders alabilirler.


Yaz Okulu Kayıt Personeli İçin Duyuru
Öğrenci kayıtlarının hangi aşamalardan oluşacağının belirlendiği dokümanı lütfen okuyunuz.
Yaz Okulu Kayıt Personeli için Kullanım Kılavuzu
Banka Hesap Numarası
Yaz okulu öğretim ücretlerinin yatırılacağı banka hesap numarası.
Hesap no : Ziraat Bankası Sivas Kampüs Şubesi 39877105-5015
Açılması Kesinleşen Dersler
Fen Fakültesi 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Programı
Eğitim Fakültesi 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Programı
Liste henüz tamamlanmamıştır.
Ortak Zorunlu Derslerin Yaz Okulu
ATA1001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, ATA1002 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, TÜR1001 Türk Dili I, TÜR1002 Türk Dili II, YDİ1001 Yabancı Dil I, YDİ1002 Yabancı Dil II dersleri için yaz okulu Edebiyat Fakültesi bünyesinde üniversitemiz için ortak açılmış olup, söz konusu dersleri yaz okulunda almak isteyen üniversitemizin diğer fakülte ve yüksekokul öğrencilerinin Edebiyat Fakültesi Dekanlığı'na başvurmaları gerekmektedir..
ENF1011 Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı ve ENF1012 Temel Bilgisayar Bilimleri dersleri için yaz okulu Mühendislik Fakültesi bünyesinde üniversitemiz için ortak açılmış olup, söz konusu dersleri yaz okulunda almak isteyen üniversitemizin diğer fakülte ve yüksekokul öğrencilerinin Mühendislik Fakültesi Dekanlığı'na başvurmaları gerekmektedir.

Cumhuriyet Üniversitesi yaz okulunda açılan dersler neler Eğitim ve Fen Fakültesinde açılacak olan dersler








Etiketler:Ege üniversitesi yaz okulu hangi dersler açılacak sabancı üniversitesi afyon kocatepe ısparta üniversitesi dokuz eylül üniversitesi ankara üniversitesi yaz okulu kayıt işlemleri sivas kayseri erciyes üniversitesi trakya marma übiversitesi edirne istanbul bilgi aydın üniversitesi bütünleme sınav tarihleri dumlupınar kütahya sivas antalya akdeniz üniversitesi  çanakkale onsekiz mart 18 mart erzurum atatürk odtü niğde üniversitesi karadeniz teknik ktü rize giresun üniversitesi van erciş myo gaziantep sakarya hendek üniversitesi ardahan

Atatürk Üniversitesi Yaz Okulu Ücretleri Başvuru Ve Dersleri Fırat üniversitesi elazığ  Pamukkale denizli  Bursa uludağ Muğla üniversitesi



Çankaya Üniversitesi: Çankaya Üniversitesi 2010-2011 öğretim yılı yaz okulu ücreti kredi başına 170 TL olarak duyuruldu.
Başkent Üniversitesi: Başkent Üniversitesi 2010-2011  akademik yılı yaz öğretimi ücreti her ders için kredi başı 420 TL’dir.
Ufuk Üniversitesi: Ufuk Üniversitesi 4 yıllık fakülteler için bir dersin kredi saati ücreti 350 TL olarak duyurulmuş.
Fatih Üniversitesi: Fatih üniversitesi yaz okulu ücreti kredi başına 250 TL’dir. Kredi kartıyla taksitli ödeme kolaylığı da bulunuyor. Burslu öğrenciler yaz okuluna ücretsiz katılabiliyor.
Bilkent Üniversitesi: Bilkent Üniversitesi yaz okulu ücretleri derslerin kredi sayısına göre kredi başına 460 TL ile 600 TL arasında değişiyor. Bazı dersler ise ücretsiz olarak sunuluyor. Öğrenciler dersten çekildiklerinde ise %80 oranında para iadesi alabiliyor.
Sabancı Üniversitesi: Sabancı Üniversitesi’nde dersin kredisi ne olursa olsun yaz öğrenimi için ücret ders başına 1200 TL’dir.
Yeditepe Üniversitesi: Yeditepe Üniversitesi 2010-2011 akademik yılı yaz okulu ücreti ders başına 1750 TL olarak duyurulmuştur.
Atılım Üniversitesi: Atılım Üniversitesi yaz okulu ücreti dersin kredi sayısına göre kredi başı 450 TL ile 600 TL arasında değişiyor.
Öğrencilerin itirazları dikkate alınmadan fiyatlar önceki dönem ders başı 850 USD belirleyip uygulamadan bu cazip fiyatlar belirlendi.Her öğrencinin geçmek için muhtaç olmasa da ortalama yükseltmek için zorunda kalıyor.
Yaz Okulu Ücretleri
Üniversitemiz dört yıllık lisans bölümlerinde öğrenim gören öğrencilerden son sınıfta olup, başarısız dersleri nedeni ile mezun olamayan ve yarı yıl farkı gözetmeksizin en fazla 2 (iki) dersten başarısız olan öğrencilerin, 2010-2011 akademik yılı II. yarı yılı sonu itibari ile tek ders sınav ücreti 1.500 TL.’dir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen Bu Yazı Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazınız